Rudolec: Přehlídka Kotlík měla svůj devátý ročník (TV Západ)

V sobotu 15. června se občané Rudolce na Sokolovsku dočkali každoroční největší společenské akce – Rudoleckého kotlíku. Jak název napovídá, jedná se o přehlídku folk a country kapel pod širým nebem. A zároveň se vybíral program na jubilejní 10. ročník.

dezinfekce

„Počasí je samozřejmě úplně ideální. Kapel nám zde zahraje sedm. Začala kapela Swing Party Band, ta je místní, z rajonu. Pak hráli vynikající Taxmeni, nyní bezvadný Pětník a ještě nás čekají – Fajnbeat, Nová sekce, Ríra, irská muzika a ve finále nám zahrají Kamelot Tribute. Hlavním organizátorem je město Březová a jinak celou akci organizačně zajišťuje společenství místních obyvatel na Rudolci. V letošním roce pořádáme anketu, kde je všech 43 účastníků za těch uplynulých devět let, co to pořádáme. Doufáme, že nám lidé vyberou na ten desátý ročník to nejlepší obsazení, které zde příští rok může být,“ vyjmenoval rudolecký patriot Pepa „Gága“ Gajdoš.

V programu se myslelo i na děti, které se mohly svézt v kočáře taženém koňmi nebo si vyzkoušet paintball. Nechyběla střelnice a malování na obličej. Jako hosté se představil i Drumband Františka Zemana.

„Tohle je určitě největší akce, ale samozřejmě pořádáme ještě spoustu jiných. Za námi je vidět nové hřiště na futsal, máme zde futsalový klub. Tam vzadu za námi je pak vidět Rudolecká stodola, kde v průběhu roku pořádáme mraky svateb a místní osazenstvo pořádá klasické vesnické akce jako stavění máje, kácení máje a další akce, které k tomu životu na vesnici patří,“ doplnil nabídku obce Rudolec Gága.

Pořadatelé poděkovali všem sponzorům z řad soukromých firem i institucí jako Karlovarský kraj nebo město Březová.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy