Region: Senior Pasy jsou stále v kurzu

Obyvatelé Chodova ve věku 55 let a výše mají stále zájem o Senior Pasy. Karta umožňuje využívat zvýhodněné ceny na služby nebo zboží na území regionu i v dalších částech České republiky.

dezinfekce

„Poptávka stále trvá, máme nové propagační materiály a samozřejmě pomůžeme i s registrací,“ uvedla Lucie Radimerská z chodovského infocentra, kde je k dispozici aktualizovaný katalog poskytovatelů slev.

V závěru uplynulého roku byla v Karlovarském kraji pokořena 15tisícová hranice držitelů zmíněných karet.

„K poslednímu prosinci minulého roku bylo zaregistrováno 15 329 zájemců. Ke stejnému datu se navýšil i počet poskytovatelů slev na území Karlovarského kraje. Ty je nyní možné čerpat na 223 místech našeho regionu,“ upřesnil náměstek hejtmanky Karlovarského kraje Petr Kubis.

Senior Pasy (od 55 let) jsou nepřenosné na jinou osobu a zájemcům jsou na základě registrace vydávány zdarma. Slevy lze čerpat nejenom na nákupy v lékárnách, na návštěvy muzeí, galerií a památek, ale zvýhodněné nabídky se týkají například i cestování, vybraných sportovních aktivit nebo vzdělávání. Senioři díky tomu mají možnost zajímavě trávit volný čas, dbát na zdravý životní styl a udržovat kontakt s vrstevníky.

Bližší informace o projektu a o poskytovatelích slev najdou lidé na internetových stránkách Senior Pasů, kde si mohou rovněž o kartu zažádat. Aktuality k Senior Pasům jsou také uveřejňovány na webu Karlovarského kraje.


Zdroj: město Chodov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 03.02.2019 11:00




0 +
 

Hlavní zprávy