Region: Senior pas má v kraji už 15 tisíc uživatelů (TV Západ)

Počet uživatelů služby Seniorpas, která funguje v celé republice pro lidi nad 55 let, v Karlovarském kraji rychle roste. Projekt poskytuje registrovaným klientům systém slev na služby a výrobky.

dezinfekce

Karlovarský kraj se k projektu přidal a pomáhá s jeho šířením i na akcích určených seniorům.

„O projekt Senior pas je obrovský zájem, máme velkou radost, protože k dnešnímu dni je již 15 tisíc zájemců, kteří obdrželi slevovou kartu. Tu mohou využívat v rámci celé republiky, nejen v Karlovarském kraji,“ potvrdil zájem o službu náměstek hejtmanky Karlovarského kraje Petr Kubis.

Karlovarský kraj také provozuje služební auto s polepem Seniorpas, které je viditelnou prezentací projektu. V databázi projektu je pro celou republiku 2643 poskytovatelů slev. Na území kraje jich působí 217 a působí v oblastech cestování, gastronomie, hobby, kultury, zdraví, sportu a péče o tělo a welness. Kraj nabízí tištěné katalogy poskytovatelů slev a výhod na území regionu. Katalog má praktický formát A5 a je k dispozici v prostorách recepce budovy A Krajského úřadu Karlovarského kraje, Závodní 353/88. Informace o službě najdete na stránkách www.seniorpasy.cz.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
30.11.2018 11:00
Video




0 +
 

Hlavní zprávy