Region: Chystá se velké setkání k cestovnímu ruchu (TV Západ)

V Karlovarském kraji se na konci března uskuteční výroční cestovní setkání Czech Republic Travel Trade Day. Dvoudenní obchodní jednání českých podnikatelů, regionů a dalších subjektů aktivních v oblasti příjezdového cestovního ruchu s mezinárodními nákupčími prostřednictvím B2B workshopů pořádá agentura CzechTourism ve spolupráci s Destinační agenturou pro Karlovarský kraj Živý kraj za podpory Karlovarského kraje a měst Karlovy Vary a Mariánské Lázně. Nejen tato akce byla tématem aktuálního setk

dezinfekce

„Bavili jsme se o tzv. eventových akcích, to jsou ty velké akce - kulturní, sportovní, o nějaké spolupráci. Nyní jsme hovořili o filmovém festivalu, který nás v tomto roce čeká. Není to poslední jednání. S panem ředitelem jsme se domluvili, že se jistě sejdeme, protože jedno z témat bylo např. letiště. Jsem strašně rád, že Czechtourism by nám mohl v této věci pomoci,“ uvedl ke schůzce hejtman Karlovarského kraje Petr Kubis. 

„Já jsem chtěl poděkovat Karlovarskému kraji za to, že dobře dělá cestovní ruch. Karlovarská destinační agentura je jedna z nejlépe fungujících v Čechách. Obecně výsledky Karlovarského kraje z hlediska cestovního ruchu jsou výborné. Podíl na HDP skoro 20 procent. Hodně lidí pracuje v cestovním ruchu. V podstatě s Prahou jsou to dva nejturističtější regiony v České republice, což je super,“ zmínil v úvodu ředitel agentury CzechTourism Jan Herget. 

Jednání se soustředilo na několik základních okruhů – kooperace na jednotlivých významných akcích, spolupráce destinačních agentur, rozvoj karlovarského letiště a příprava workshopů v oblasti lázeňství. 

„A poslední modem byl právě ten zmíněný Czech Republic Travel Trade Day, který se uskuteční na konci března, kdy z celého světa pozveme kolem sta cestovek, novinářů. Myslíme si, že představíme Karlovarský kraj doopravdy celému světu. Každá cestovka, každý hotel z Karlovarského kraje se bude moci zúčastnit a vyjednávat se zahraničními touroperáty a domluvit si konkrétní obchodní smlouvy, spolupráci, a to si myslím, že je klíčové,“ dodal Herget.

Registrace účastníků březnové akce byly již spuštěny. Podrobnosti a odkaz najdete v textové části reportáže. 

https://www.czechtourism.cz/nase-sluzby-pro-vas/czech-republic-travel-trade-day/czech-republic-travel-trade-day-2020/pozvanka-na-akci-czech-republic-travel-trade-day-2/ 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 11.02.2020 19:00
Video




0 +
 

Hlavní zprávy