Region: Čekají na své páníčky a oni zase na ně

Americký stafordšírský teriér byl dne 17.11.2017 nalezen přivázaný u stromu, a to ve večerních hodinách u obce Rájec směrem na Černavu. V současné době se nachází v odchytové stanici Nejdek.

dezinfekce

Kontakt na Městský útulek Nejdek je 739 457 572.

Další pejsci utekli z vesnice Lomnička, a to dne 15.11.2017. O sdílení a o pomoc při jejich nalezení prosí na svých facebookových stránkách Veronika Imrichová - viz zde.

O dalším ztraceném zvířátku, tentokrát kočičce, na svých facebookových stránkách informuje Blanka Janebová.

"Dnes 18.11.2017 vběhla kolem 10. hodiny na poštu v městě Toužim kočka (kocour) - ještě jsem nestačila prohlédnout, je zalezlá pod postelí. Má modrý obojek a byla vyděšená, pravděpodobně chována v bytě, prosím sdílejte, mám své kočky a nedělalo by to dobrotu, bojí se psů. Je velká a dost vykrmená, kolem 6kg," uvádí Blanka Janebová.

Posledním ztraceným zvířátkem je opět kočka, resp. kocourek.

"Dobrý den, obracím se na vás opět s prosbou. Jsou to tak 4měsíce, co se díky FB povedl najít kocourek Maty z dua Šimon a Matouš. Abychom se asi nenudili, tentokrát je nezvěstný již asi 3dny Šimon. Je to půlroční kocourek černé barvy, který, k naší smůle, má moc rád lidi. Tudíž běží za kdekým kdykoliv a kamkoliv. Je přítulný, mazlivý. Nemá někdo tušení, kde se vyskytuje? Děkuji za pomoc! Bohužel aktuální fotku kocourka nemám, tato je tak 3 měsíce stará. Základnu měl v Aši, v ulici Petra Bezruče, tudíž někde zde v okolí by mohl být někým spatřen," uvádí na facebookových stránkách Město Aš lidem Eva Evuliete (kontak zde). 

Zdroj: facebookové stránky Městský útulek Nejdek
           facebookové stránky Útulek pro opuštěné psy Horní Hraničná u Chebu
           facebookové stránky Blanky Janebové
           facebookové stránky Město Aš lidem




Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 18.11.2017 14:00




0 +
 

Hlavní zprávy