Region: Anketa Zdravotník kraje byla zahájena (TV Západ)

Novou anketu vyhlásil Karlovarský kraj. Lidé mohou do 20. října v anketě vybírat osobnosti z oboru zdravotnictví. Cílem akce je vyzdvihnout a ocenit nelehkou práci a nasazení těch, kteří zachraňují životy, pomáhají dětem na svět a starají se o zdraví občanů v našem regionu.

dezinfekce

„Kraj každoročně vyhlašuje osobnost Karlovarského kraje. Máme i sportovce Karlovarského kraje. Nově teď budeme mít i seniora Karlovarského kraje. Já bych nerad, aby se zapomnělo také na zdravotníky, kteří jsou pro náš kraj velmi důležití. Tak jsme se rozhodli, že vyhlásíme anketu Zdravotník roku 2017. Mělo by to být ve čtyřech kategoriích – lékař, zdravotní sestřička, zdravotník – tedy nelékař a nezdravotní sestřička, např. záchranář, psycholog, terapeut, rehabilitační pracovník, a tak podobně. Čtvrtá, asi nejvýznamnější a největší, by byl tzv. Řád bílého pláště, tedy pro nějakou mimořádnou osobnost, která se zasloužila o rozvoj zdravotnictví v našem kraji,“ uvedl radní Karlovarského kraje Jan Bureš. 

Návrhy na vítěze ankety v jednotlivých kategoriích mohou lidé posílat prostřednictvím elektronického anketního lístku na stránkách Karlovarského kraje. Dále také e-mailem na adresu Mgr. Veroniky Bartošové: veronika.bartosova@kr-karlovarsky.cz. Slavnostní vyhlášení výsledků ankety a předání cen se uskuteční 2. prosince 2017 od 20 hodin v Městském domě kultury Sokolov.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 05.10.2017 19:00
Video




0 +
 

Hlavní zprávy