Pro zájemce o dotace jsou připraveny konzultační dny

Chcete-li získat dotaci z Operačního programu Zaměstnanost, který je zaměřen mimo jiné na podporu dalšího vzdělávání, rovných příležitostí, nebo například na sociální začleňování a boj s chudobou, pak využijte konzultační dny.

dezinfekce

Pro Karlovarský kraj je zřízeno detašované pracoviště v Ústí nad Labem, kde se případným zájemcům budou věnovat projektoví manažeři.

I v tomto pololetí se konají konzultační dny v jednotlivých krajích. V Ústí nad Labem jsou k dispozici projektoví manažeři Bohumila Kohlová Dušková a Tomáš Šášik.

„Naším cílem je bezplatně poskytnout zájemcům informace o programu, plánovaných a vyhlášených výzvách, případně individuálně konzultovat předběžné projektové návrhy či nápady v jejich lokalitě, a to v rámci osobního jednání,“ uvedl Šášik.

Projektoví manažeři vyjdou zájemcům maximálně vstříc a konzultaci přizpůsobí přímo jejich potřebám.

„Také konkrétní datum a čas konzultace je možné si domluvit, a to na našich kancelářích v území nebo v rámci pravidelných konzultačních dnů organizovaných centrálním pracovištěm pro kraje, kde kancelář nemáme,“ dodal Šášik.

Více informací včetně potřebných kontaktů na projektové manažery najdete na internetových stránkách Operačního programu Zaměstnanost.

Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy