Poustka: Seeberg ožije Adventem v sobotu 14. prosince (TV Západ)

Již šestý ročník Seebergského adventu se uskuteční v sobotu 14. prosince od 13 hodin. V prostorách barokní stodoly bude probíhat pestrý program pro všechny generace.

dezinfekce

„Budeme se soustředit na to hlavní, na což se o Vánocích někdy zapomíná, a to je atmosféra, protože Vánoce by nebyly bez pohodové vánoční atmosféry. Budeme ji tvořit, ať to budou vůně v kuchyni, pletení vánočky, ať to bude dřevěné Krušnohorské městečko, zapálíme františky a budeme si užívat pohodové adventní dny. Vstupné činí pro dospělé 50 korun. Děti budou mít vstup zdarma. Další náplní odpoledne bude vystoupení folklórního souboru Marjánek, který nám odehraje dvě pásma. Jedno pásmo bude – tradiční vánoční zvyky a druhé – cesta do Betléma. Na návštěvníky také čeká řemeslný trh, kde si budou moci nakoupit nějaké občerstvení či drobné vánoční dárky,“ popsala pracovnice Muzea Františkovy Lázně Petra Polívková. 

Autobusová doprava pro návštěvníky adventu je zdarma ve 13:00 ze zastávky Františkovy Lázně městské sady a v 16:15 odjezd ze Seebergu zpět. Poslední příležitostí navštívit Seeberg v letošní sezóně pak bude ve dnech 25. a 26. prosince vždy od 15 hodin při komentovaných vánočních prohlídkách. Bližší informace najdete na www.muzeum-frantiskovylazne.cz

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy