Poslední zápas podzimu si baníkovci osladili čtyřbrankovým vítězstvím nad Vítkovicemi

Takový zápas se sokolovskému trenérovi Hejretovi pochopitelně hodnotil dobře, zejména vyzdvihl první vstřelenou branku, díky které se Západočeši nasměrovali za třemi body.

dezinfekce

Trenér Baníku Vítězslav Hejret byl po vysoké výhře spokojený.

"Poté, co jsme prohráli s Táborskem, kdy byl výkon nějakých šedesát sedmdesát minut podobný tomu dnešnímu, tak byla repre pauza, kdy jsme zapracovali na tom, co chceme hrát. Přestože jsme věděli, že Vítkovice nyní dvakrát prohrály, tak 21 bodů neměli jen tak, a přestože jsme i věděli o oslabení na některých postech, tak pořád mají zkušené hráče. Přes tyto skutečnosti jsme soupeře ani náznakem nepodceňovali. Vyšel nám začátek zápasu, kde byla vidět kombinace i uvolněnost, důraz i rytmus. Bylo důležité, že jsme ten gól dali. Byly tam i další šance, ale ten první gól byl strašně důležitý, takže jsme rádi, že jsme ho dokázali dát. Za stavu 1:0 jsme museli střídat Petra Glasera, který nebyl úplně fyzicky zdravotně v pořádku. A už pět šest minut předtím mohl být zápas také trochu jinačí. Nyní to vidíme jednoznačně, ale před tím střídáním za stavu 1:0 to bylo takové na hranici.  Od stavu 2:0, kdy nastoupil Erik Liener, hned se dostal do šance, kterou proměnil, tak jsme měli zápas kontrolou. A po dlouhé době jsme si dokázali vypracovat ohromné množství šancí. V tu chvíli byli vynikající naši hráči, ale troufnu si říct, že tam již byla částečná rezignace soupeře, čímž nám to částečně ulehčili. Za vítězství 4:0 jsme šťastní," uvedl Vítězslav Hejret. 

"Z naší strany není moc co hodnotit. Ukázalo se, že máme úzký kádr, kdy máme 17 lidí a z toho jsme jich šest nechali v Ostravě. Oproti televiznímu utkání v Jihlavě nám chybělo pět lidí ze základní sestavy, což by zatřepalo i s jinými mužstvy. A to se ukázalo v posledních třech zápasech, kdy se nám to zdravotně rozsypalo. Kádr máme úzký a někteří hráči, kteří si myslí, že čekají na nějakou šanci, tak kvalitu nepotvrdili. A pak vyplyne z posledních tří zápasů takové skóre, jaké máme. Což mě mrzí, ale je to pro nás poučení a máme dostatek času, abychom s kádrem něco udělali. Domácí musím pochválit. Byla to hra na čekanou, kdy Sokolov výborně kombinoval, držel míč a prostě byl lepší v utkání a vyplynuly z toho šance. Byla otázka času, kdy Sokolov dá gól a z toho se odvíjelo celé skóre, které skončilo pro nás nepříznivě. Musím tedy pogratulovat Sokolovu, že zaslouženě vyhrál," hodnotil duel vítkovický kouč Jiří Balcárek. 

O konání tohoto zápasu jsme vás informovali zde.


Zdroj: Bc. Petra Božeková, FK Baník Sokolov




Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 29.11.2018 13:00




0 +
 

Hlavní zprávy