Podpořte svým hlasem Stavby Karlovarského kraje

Na dvacet dokončených staveb a pět projektů je přihlášeno do letošního ročníku soutěže Stavby Karlovarského kraje. Zúčastněte se veřejného internetového hlasování a podpořte regionální stavebnictví a architekturu. Svůj hlas můžete vybrané stavbě či projektu odevzdat do pátku 7. června do 16 hodin. Pro tři vylosované hlasující jsou navíc připraveny hodnotné ceny.

dezinfekce

Soutěž každoročně vypisuje Regionální stavební sdružení Karlovy Vary spolu s partnerskými stavebními organizacemi. Jejím cílem je seznámit veřejnost s tím, jak je na tom stavebnictví v Karlovarském kraji a které nové stavby zde vznikly a které se připravují. Za uplynulých osmnáct ročníků se v ní prezentovalo 491 staveb včetně projektů. Výběr nejlepších staveb probíhá ve dvou úrovních. O vítězích rozhodují nejenom odborníci, ale i široká veřejnost v rámci on-line hlasování.

Letos o titul soutěží pestrá škála staveb, mezi nimiž nechybí například bytový dům, radnice, rozhledna, divadlo, základní umělecká škola, nádraží či například pietní místo. Organizace Karlovarského kraje přihlásily do první kategorie dvě stavby, a to rekonstrukci koridoru Gymnázia Ostrov a obnovu historického, přeshraničního spojení Plesná - Bad Brambach. V druhé kategorii pak o vítězství usiluje krajský projekt na vybudování lávky přes řeku Ohři ve Svatošských skalách.

Svými hlasy je můžete podpořit zde.

Nejlepší stavby a projekty budou vyhlášeny v rámci Dnů stavitelství a architektury Karlovarského kraje v pátek 7. června na slavnostním večeru v Galerii umění Karlovy Vary. Krajská rada výstavby Karlovarského kraje vybere a ocení také nejlepšího projektanta a stavbyvedoucího. Samostatnou cenu v soutěži udělí rovněž hejtmanka Karlovarského kraje Jana Mračková Vildumetzová a primátorka města Karlovy Vary Andrea Pfeffer Ferklová, pod jejichž záštitou se celá akce koná.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje


Komentáře

  • Před 5 roky

    Proč? Jsou některé fotky špatně osově otočené všechny fotky k projektu Plesná bad brambach např

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 01.06.2019 17:00




0 (1)
 

Hlavní zprávy