Ostrov: Po městě jezdila s kočárkem opilá matka. Skončila na záchytce

Události ve městě Ostrov za měsíc říjen 2018.

dezinfekce

V říjnu řešili strážníci celkem 138 přestupků, za které do městské pokladny inkasovali 18.000,- Kč. Z toho bylo 7 pejskařů za celkem 900,- Kč. Dále strážníci přijali 216 oznámení od občanů, vyjížděli na 21 alarmů a jednu osobu převezli na protialkoholní záchytnou stanici.

21. 10. 2018 ve 23:50 hod. bylo přijato oznámení o tom, že v bytě údajně běhá muž s nožem a pořezal při tom ženu. Na hlídku na místě čekal oznamovatel, který hlídku zavedl k bytu, kde se žena nachází. Na výzvu hlídky, údajný násilník otevřel a pustil strážníky do bytu. Žena měla na levé ruce řeznou ránu, ze které ovšem nekrvácela. Na otázku, jak se jí to stalo, odpovídala, že se pořezala sama. Byla provedena kontrola totožnosti osob zdržujících se v bytě. Hlídkou byla ženě provedena dechová zkouška ke zjištění alkoholu v dechu s výsledkem 2,8 promile. Na místo hlídka přivolala RZS, která ženu odvezla do nemocnice v K. Varech.

25. 10. 2018 řešila hlídka ve spolupráci s odborem sociální péče opilou ženu, která jezdila po městě s kočárkem a byla zjevně zmatená. Zatímco se pracovnice OSPOD postaraly o ohrožené dítě, strážníkům nezbylo než se postarat o matku. Ta byla převezena k vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici.

Dne 31. 10. 2018 v čase 21:25 hod. přijal operační MP Ostrov přes radiostanici oznámení od asistenta prevence kriminality s tím, že při kontrolní činnosti v ul. Krušnohorská došlo k napadení druhého asistenta prevence, který je zraněný. Hlídka MP Ostrov ihned vyrazila na místo, dále byla na místo přivolána hlídka PČR Ostrov.  Na místě byli zastiženi  oba členi APK, z nichž jeden krvácel z rány na hlavě. Na místo byla přivolána RZS, která zraněného převezla k dalšímu vyšetření do nemocnice v Karlových Varech. Útočník se na místě nenacházel, dle sdělení jednoho z APK vešel do ubytovny Krušnohor. Dle popisu se jednalo o mladého muže, který byl oblečen v krátkém tričku a kraťasech. Hlídka MP Ostrov společně s hlídkou PČR Ostrov provedla kontrolu ubytovny Krušnohor. V přízemí budovy byl zastižen muž odpovídající popisu, který byl hlídkou PČR Ostrov zadržen a omezen na osobní svobodě. Dále je celá věc v šetření PČR Ostrov. 

Statistika Senior Expres:
V říjnu bylo uskutečněno 256 jízd, 153 jízd bylo k lékaři, 7 na úřad a 96 byly ostatní jízdy. Celkem bylo za jízdy vybráno 5.120,- Kč


Zdroj: město Ostrov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy