Ostrov: Muž měl ve vozidle pervitin

V úterý dne 20. března 2018 kolem 20:00 hodiny byli před ostrovským obchodním domem kontrolováni policisty tři muži ve vozidle značky Ford Transit.

dezinfekce

Vzhledem k tomu, že měli policisté důvodné podezření, že se řidič vozidla mohl dopustit přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, byl na místě 29letý řidič zadržen a následně policisté provedli ohledání vozidla. K tomu byl nasazen i policejní pes specializovaný na vyhledávání drog. Ten označil tašku uloženou ve vozidle, ve které se nacházely dva sáčky s bílou krystalickou látkou o celkové hmotnosti kolem 56 gramů a kolem 100 kusů prázdných plastových sáčků. Kriminalistický technik na místě provedl orientační zkoušku na přítomnost drogy, která vyšla pozitivně na přítomnost amfetaminu a metamfetaminu. Krystalickou látku poté poslal na expertízu, kde byla prokázána přítomnost metamfetaminu a efedrinu.

Karlovarští kriminalisté zahájili s 29letým mužem trestí stíhání a obvinili ho ze spáchání přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

V případě prokázání viny mu tak hrozí trest odnětí svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitý trest.

nprap. Zuzana Týřová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 22.03.2018 11:04




0 +
 

Hlavní zprávy