Ostrov: Muž masturboval pod okny domu

7. 8. 2019 strážníci zasahovali u kuriózního případu, kdy roztoužený mladý muž neudržel své sexuální choutky a masturboval přímo pod okny domu v katastru města. Chlapec byl tak roztoužený, že ho ani přítomnost hlídky nepřiměla k zanechání svého jednání.

dezinfekce

Události ve městě Ostrov za měsíc srpen 2019

Nepoučitelný prodejce vůní
Dne 5. 8. 2019 bylo řešeno oznámení, že měl jistý muž nabízet u supermarketů parfémy. Hlídka pojala podezření, že by se mohlo jednat o jim známého „voňavkáře.“ Strážníkům nedalo velkou práci tohoto muže vypátrat. Tentokrát bylo jeho výmluvou, že si vydělává na cestu domů. Jakým způsobem se dostal do Ostrova, už vysvětlit nedokázal. Hlídka tedy opětovně zabavila všechny věci určené k prodeji a muž byl předán k dalšímu šetření na MěÚ Ostrov i s nimi.

Přerostlý býložravec
Dne 5. 8. 2019 dostali strážníci oznámení o poničených stromech v ul. Kollárova. Jednalo se o posprejované stromy, které měly v některých místech navíc oloupanou kůru. Strážníkům to nedalo, aby se nepokusili býložravce vypátrat, a tak se pustili do mravenčí práce spojené s monitorováním místa. Po 14 dnech se dostavil úspěch a celá vypečená partička byla polapena a usvědčena. K jejich cti nutno podotknout, že se přiznali a svého činu litovali. Přesto strážníkům nezbylo než celou věc předat k dořešení na MěÚ. Strážníci upozorňují občany, že MP Ostrov nevyužívá v katastru města jen kamerový systém, ale i takzvané fotopasti, které jim v některých případech pátrání usnadňují.

Volání přírody
7. 8. 2019 strážníci zasahovali u kuriózního případu, kdy roztoužený mladý muž neudržel své sexuální choutky a masturboval přímo pod okny domu v katastru města. Chlapec byl tak roztoužený, že ho ani přítomnost hlídky nepřiměla k zanechání svého jednání. Proto museli naši hoši zasáhnout a tuto radost erotomanovi ukončit. Jako bonus si mladík za svůj výkon vysloužil tučnou pokutu.

Boj s medvědem v ulicích našeho města
Medvěd na Mírovém náměstí zpacifikován partou mladíků – tak by mohl znít nadpis v bulvárním časopisu, kdyby se ovšem nejednalo o velikého plyšového medvěda. Toho doslova rozcupovali na náměstí mladíci, kteří si tak zřejmě dokazovali svojí sílu a ohromovali dívky kolem sebe. K jejich smůle má MP Ostrov kamerový systém, díky kterému hlídka tyto siláky vypátrala. Mladíci se ke svému činu přiznali a celé náměstí potom, co si na MP Ostrov půjčili nářadí, uklidili. Strážníci zase na oplátku využili zákonné možnosti a přestupek projednali domluvou.

Taška cenností
Všímavý občan oznámil na linku 156, že se na parkovišti u jednoho z vozidel nalézá taška s cennostmi. Hlídka po otevření zjistila elektroniku, osobní věci a naštěstí i doklady, takže bylo hned jasné, na jakou adresu zásilka patří. Žena, které strážníci věci vrátili, přiznala, že přijela v noci z dovolené a zřejmě pod tíhou dlouhé cesty tašku zapomněla. Tímto MP Ostrov děkuje nálezci, který potvrdil, že mezi námi stále žijí i slušní lidé.

SENIOR EXPRES
V srpnu MP Ostrov přepravila 130 osob - uskutečnilo se 252 jízd a najelo 1 149 km.


Zdroj: město Ostrov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy