Od čtvrtka se v Praze bude konat veletrh Holiday World 2018

Městský dům kultury a Sokolovské infocentrum se zúčastní 27. ročníku cestovního veletrhu Holiday World. Jako součást expozice Živého kraje zde budou společně s dalšími partnery prezentovat turistický portál Kam po Sokolovsku a nadcházející kampaň.

dezinfekce

Jejími tvářemi se stali ultramaratonec známý z pořadu České televize Parta Maraton Miloš Škorpil s manželkou Danou, která se věnuje nutričnímu poradenství. Na podporu turistického portálu natočili propagační videa a nafotili tématickou kampaň. První díl "My víme, kam po Sokolovsku" byl již uveden a je ke zhlédnutí zde. Uvedení druhého spotu je pak plánované právě na zmíněný cestovní veletrh. Na fotogalerii z natáčení se můžete podívat zde

Pod hlavičkou Kam po Sokolovsku se dále budou prezentovat propagační materiály: Kam po Sokolovsku na kole, Kam po Sokolovsku s dětmi a letáčky s informacemi o letní turistické soutěži pro rodiny s dětmi s názvem Po stopách Permoníčka. Ta bude v sokolovském regionu probíhat od června do září. Dále nebudou chybět drobné dárky jako kapesní kalendáře, propisky, nebo samolepky s motivy kampaně Kam po Sokolovsku. 

Veletrh Holiday World 2018 se koná v areálu holešovického Výstaviště v Praze ve dnech 15. až 18. února. Výstava je rozdělena na dva dny pro odbornou veřejnost (čtvrtek a pátek) a víkendové dny budou patřit široké veřejnosti (sobota a neděle).  


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy