Nové Sedlo: Policie hledá svědky dopravní nehody

Sokolovští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo dne 18. listopadu 2018 kolem 16:12 hodin na silnici II. třídy č. 209 v Novém Sedle v ulici Nové Loučky.

dezinfekce

Dle tvrzení řidiče vozidla Škoda Octavia mělo k dopravní nehodě dojít tak, že jel po uvedené komunikaci ve směru od dálnice D6 a při vjíždění do obce dojel dodávku, která prudce brzdila. On také začal prudce brzdit a částečně vyjel vlevo ke středu komunikace. V tom ho začalo předjíždět vozidlo značky Škoda Superb nezjištěné registrační značky a přitom řidič narazil do levé přední části jeho vozidla. On byl nárazem odražen na středový ostrůvek, kde narazil přední částí do dopravních značek. Řidič vozidla Škoda Superb poté z místa dopravní nehody odjel, aniž by splnil povinnosti účastníka dopravní nehody. Vznikla škoda na vozidle Škoda Octavia ve výši kolem 80 000 Kč a na dopravních značkách ve výši kolem 10 000 Kč. Alkohol u řidiče vozidla Škoda Octavia policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou.

Mělo by se jednat o vozidlo značky Škoda Superb liftback druhé modelové řady stříbrné barvy, které by mělo mít poškození v pravé přední části.

Příčina a míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Dopravní policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby jakékoliv informace k dopravní nehodě nebo poznatky k vozidlu Škoda Superb, které pomohou při vyšetřování, volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Kateřina Krejčí

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 26.11.2018 12:00




0 +
 

Hlavní zprávy