Německo-český den přátelství v Hofu se bude konat v dubnu

V neděli 22. dubna se bude v Hofu konat Německo-český den přátelství. Trh nabízí různá témata pro volný čas a muzea z Německa a Čech, jakož i téma umělecká tvorbu a příroda.

dezinfekce

V neděli 22. dubna se bude v Hofu konat Německo-český den přátelství. Trh nabízí různá témata pro volný čas a muzea z Německa a Čech, jakož i téma umělecká tvorba a příroda.

Součástí by měly být i tradiční místní a regionální produkty z oblasti gastronomie. Vystavovatelé a stánkaři se budou prezentovat uprostřed hofského Starého města, a turistické aktivity budou koncentrovány v centru okolo kašny, kde bude rovněž nejatraktivnější místo slavnosti - pivní zahrádka. Tyto slavnosti jsou dobrou příležitostí pro výměnu přeshraničních zkušeností.

Na tuto akci jsou zváni mikroregiony, obce i města, turistické svazky, spolky, volnočasové areály, zážitkové lázně a další poskytovatelé služeb v oblasti cestovního ruchu.

Přihlašovací lístek naleznete zde, zda máte o akci zájem, odpovězte nejpozději do 2. března. Kontakt pan Ricco Zeh (tel. 0049 9281/8157102, veranstaltungen@stadtmarketing-hof.de).

Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy