Namaluj záchranáře, hasiče či policistu a vyhraj jednu ze zajímavých cen

Ještě než dětem začnou prázdniny, připravila si pro ně hejtmanka Karlovarského kraje Jana Mračková Vildumetzová oblíbenou výtvarnou soutěž o hodnotné ceny. Jejich úkolem bude namalovat obrázek nebo vytvořit ruční práci na téma „Pomáhají nám každý den.“ Cílem soutěže je vzdát hold záchranářům, hasičům i policistům za jejich nelehkou a vysoce záslužnou práci.

dezinfekce

„Jsou to lidé, kteří dennodenně pomáhají ostatním, často s nasazením vlastního života a zdraví. Obdivujeme jejich obětavost a velkou odvahu, a proto bychom jim prostřednictvím této soutěže chtěli poděkovat za jejich skvělou práci. Věřím, že téma děti určitě nadchne a že nám zašlou spoustu pěkných obrázků. Pro autory nejlepších prací máme opět připraveny chytré mobilní telefony, tablety a MP3 přehrávače,“ uvedla hejtmanka Karlovarského kraje Jana Mračková Vildumetzová.

Soutěž probíhá od 2. května do 28. června. Soutěží se celkem ve dvou věkových kategoriích, první je určena pro děti od 6 do 10 let, do druhé se pak mohou hlásit mladí výtvarníci ve věku 11 až 15 let. Z každé kategorie odborná porota vybere 3 nejlepší práce, jejichž autoři obdrží hodnotné dárky. Výsledky soutěže budou slavnostně vyhlášeny po prázdninách a uveřejněny na webu Karlovarského kraje. Ve foyer budovy A krajského úřadu bude následně po celý říjen probíhat doprovodná výstava.

Bližší informace, včetně podrobných pravidel, najdou zájemci na internetových stránkách Karlovarského kraje.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 25.04.2019 18:00




0 +
 

Hlavní zprávy