Máte ve svém okolí aktivního seniora? Nominujte jej do ankety

Již potřetí se letos uskuteční anketa Senior roku, kterou vyhlašuje Karlovarský kraj. Jejím cílem je podpořit aktivní stárnutí našich obyvatel a posílit jejich postavení ve společnosti. Návrhy na ocenění může veřejnost zasílat prostřednictvím on-line formuláře umístěného na webu kraje v termínu od 24. června do 15. srpna.

dezinfekce

„Každoročně se nám do ankety hlásí senioři, kteří mají elánu na rozdávání a i v pokročilém věku se velice aktivně zajímají o své okolí. Naši snahou je proto tyto výjimečné osobnosti ocenit a seznámit širokou veřejnost s jejich příběhem, který může být pro mnohé velkou inspirací. Jen v uplynulém roce bylo odevzdáno na 71 hlasovacích lístků pro 26 lidí, tak uvidíme, zdali se letos podaří tato čísla překonat,“ uvedl náměstek hejtmanky Karlovarského kraje Petr Kubis.

Nominovat lze jednotlivce z našeho regionu, kterým musí být minimálně 60 let. Formulář anketního lístku najdou zájemci na internetových stránkách kraje. Při jeho vyplňování nesmí zapomenout na to, že musí uvést informace o sobě a sdělit důvod, proč danou osobu navrhují na ocenění. Všechny správně vyplněné nominace zaslané v požadovaném termínu budou předloženy na vědomí Radě Karlovarského kraje. Slavnostní vyhlášení výsledků ankety se uskuteční 31. října v Kulturním centru Svoboda v Chebu. Pro oceněné seniory a jejich příbuzné bude připraven bohatý kulturní program ve zcela novém kabátě.

V případě jakýchkoliv dotazů se můžete obracet na odbor sociálních věcí Krajského úřadu Karlovarského kraje, konkrétně na Kateřinu Rentkovou, která je k zastižení na telefonním čísle: 354 222 633 nebo na e-mailu: katerina.rentkova@kr-karlovarsky.cz.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
21.06.2019 20:00




0 +
 

Hlavní zprávy