Mariánské Lázně: Vyhrožoval zaměstnancům obchodu

Šestadvacetiletý cizinec měl 18. 5. 2018 ve večerních hodinách vyhrožovat muži a dvěma ženám v jednom z obchodů v Mariánských Lázních. Cizinec měl přijít do obchodu a začít křičet na tři zaměstnance, kteří vykonávali svojí práci, zřejmě se mu nelíbilo, že během jeho nákupu ho sleduje ochranka objektu.

dezinfekce

Podezřelý muž měl nejdříve křičet vulgární slova, po chvilce začal pokřikovat a vyhrožovat muži podříznutím. Nebál se použít výhružku, že si na ně počká před obchodem, až opustí své zaměstnání. Během celého jednání držel v ruce elektrický paralyzér, kterým měl pracovníky ohrožovat. Po celou dobu jeho vyhrožování měl podezřelý muž zdůraznit svou výhružku pouštěním elektrického paralyzéru, aby dal najevo, že ho použije. Poškození pracovníci obchodu měli strach o své zdraví, báli se opustit večer svou práci a jít domů. Z tohoto důvodu zavolali na policii a požádali o pomoc.

Policisté z Mariánských Lázní sdělili 26letému cizinci podezření ze spáchání přečinů nebezpečné vyhrožování a výtržnictví a v případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

Podezřelý muž je umístěn v policejní cele. V nejbližší době soud rozhodne, zda bude muž stíhán vazebně nebo na svobodě.

nprap. Bc. Soňa Hergezelová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy