Mariánské Lázně: Vloupal se do domu. Při krádeži byl přistižen majitelem

Policisté z Obvodního oddělení Mariánské Lázně sdělili podezření 30letému místnímu muži ze spáchání přečinů porušování domovní svobody a krádež.

dezinfekce

Třicetiletý muž z Mariánských Lázních se měl dopustit koncem srpna tohoto roku hned dvou trestných činů. V ranních hodinách vnikl za pomocí hromosvodu do domu v Mariánských Lázních. Následně se pohyboval v prostorách budovy, kde podezřelý dostal zřejmě hlad, a tak odcizil zde volně položené ovoce. Při tomto svém jednání byl vyrušen obyvatelem domu. Muž na nic nečekal a dal se na útěk. Svobody si však dlouho neužil, neboť byl na základě rychlé práce policistů posléze dopaden.

V páchání trestné činnosti není žádným nováčkem. V posledních třech letech byl již za stejnou trestnou činnost rozsudkem Okresního soudu v Chebu odsouzen a potrestán. Policejní komisař podal na obviněného muže podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí do vazby. Ten jej akceptoval a soudce Okresního soudu v Chebu poslal muže do vazební věznice. V případě prokázání viny mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

prap. Eva Valtová
por. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 10.09.2019 13:00




0 +
 

Hlavní zprávy