Mariánské Lázně: V nemocnici byla obnovena pohotovost

Mezi Nemocnicí Mariánské Lázně, městem Mariánské Lázně a Karlovarským krajem došlo k dohodě na obnovení provozu Lékařské služby první pomoci a k obnovení rozšířené provozní doby chirurgické ambulance, a to od 5.7.2017, kdy LSPP bude  otevřena od 9:00 hodin do 21:00 hodin a chirurgická ambulance bude otevřena od 7:00 hodin do 21:00 hodin a v dalších dnech dle standardního režimu.

dezinfekce

Karlovarský kraj a město Mariánské Lázně vnímají důvody, které vedly k dočasnému uzavření Lékařské služby první pomoci a ke zkrácení provozní doby chirurgické ambulance ve dnech 1.7.2017 až 4.7.2017 a společně se vynasnaží, aby se opětovná situace již neopakovala.

Stejně tak Karlovarský kraj, město Mariánské Lázně a Nemocnice Mariánské Lázně vyzvou Plzeňský kraj ke společnému postupu pro stabilizaci Lékařské služby první pomoci a prodloužené doby chirurgické ambulance.

"Město Mariánské Lázně, Karlovarský kraj a Nemocnice Mariánské Lázně dále prohloubí spolupráci tak, aby v budoucnu nejen nedošlo k podobné situaci, ale naopak se rozšířily a zkvalitnily lékařské služby na obou pohotovostech. Na příštím zasedání zastupitelstva města 11.7.2017 bude předloženo memorandum o společné spolupráci, které povede ke stabilizaci a dalšímu rozvoji nemocnice včetně rozšíření péče a doby pohotovosti," sděluje starosta města Ing. Petr Třešňák.

O situaci v nemocnici jsme vás informovali zde, zde a zde.


Zdroj: Ing. Petr Třešňák


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy