Mariánské Lázně: Opilá žena řádila na recepci ubytovny

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání sedmadvacetileté ženy, kterou obvinili ze spáchání přečinu výtržnictví. V nočních hodinách posledního listopadového dne minulého roku měla sedmadvacetiletá žena pod vlivem alkoholu přijít na ubytovnu v Mariánských Lázních. Na recepci se měla dožadovat vstupu do ubytovny, kde chtěla navštívit svého známého.

dezinfekce

Recepční ji měl sdělit, že muž, kterého hledá, na ubytovně nebydlí. Žena na to měla zareagovat tak, že přelezla pult recepce a začala poškozovat skříňku s klíči od pokojů. Poté se měla vydat k výtahu. Recepční ji upozornil, aby zanechala svého jednání a ubytovnu opustila. Žena z Mariánských Lázní mu ale měla okamžitě vulgárně nadávat a následně ho fyzicky napadnout. V tu dobu už byl u recepce také přivolaný pracovník bezpečnostní agentury a strážníci městské policie. Ti agresivní ženu, která je měla neustále vulgárně urážet a napadat, zpacifikovali.

Po příjezdu policejní hlídky z Obvodního oddělení Mariánské Lázně se žena podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu. Ta vyšla s pozitivním výsledkem 1,72 promile. Následně byla žena převezena na obvodní oddělení a po provedených úkonech na protialkoholní záchytnou stanici.

V případě prokázání viny hrozí ženě trest odnětí svobody až na dva roky.

prap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy