Mariánské Lázně: Masturboval před kolemjdoucími

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání osmačtyřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání přečinu výtržnictví.

dezinfekce

Ten se měl totiž už na konci roku 2017 v ranních hodinách poblíž kolejiště v Mariánských Lázních dopustit hrubé neslušnosti, a to tak, že se staženými kalhotami a obnaženým přirozením měl onanovat před kolemjdoucí šestnáctiletou dívkou.

V dubnu roku 2018 měl znovu poblíž kolejiště v Mariánských Lázních onanovat před procházející čtyřiadvacetiletou ženou. Ta si ho měla všimnout a následně místo rychle opustit. O čtyři měsíce později měl muž v odpoledních hodinách sedět poblíž zahrádkářské kolonie v Mariánských Lázních. Také tam si měl stáhnout kraťasy a před kolemjdoucí dvaatřicetiletou ženou začít masturbovat. Ta se u muže měla zastavit a z kabelky začít vytahovat mobilní telefon. Na to měl muž zareagovat tak, že si natáhl kraťasy a z místa utekl do lesního porostu, kde měl zaparkovaný osobní automobil.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na tři roky, jelikož byl za trestný čin výtržnictví již v minulosti pravomocně odsouzen.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy