Mariánské Lázně: Agresor ničil vše, co mu přišlo pod ruku

V pátek dne 20. října krátce po půlnoci bylo na tísňovou linku přijato oznámení o výtržnictví v Mariánských Lázních v ulici Ruská. Na místo byla vyslána policejní hlídka z místního obvodního oddělení.

dezinfekce

V pátek dne 20. října krátce po půlnoci bylo na tísňovou linku přijato oznámení o výtržnictví v Mariánských Lázních v ulici Ruská. Na místo byla vyslána policejní hlídka z místního obvodního oddělení. Po příjezdu na místo se zde nacházel muž, který rušil noční klid hlasitým křikem a poškozováním majetku. Převracel kontejnery na odpad, ze kterých vysypával jejich obsah a poškozoval místní dopravní značení, které vhazoval do vozovky. Zakročující policisty slovně napadal vulgárními výrazy a při zákroku jednoho z policistů fyzicky napadl, v čemž mu bylo zabráněno. Policisté proti agresivnímu útočníkovi byli nuceni použít donucovací prostředky. Při zákroku utrpěl výtržník lehkou oděrku. I přesto, že utrpěl drobné poranění, byl převezen k lékařskému ošetření do nemocnice. Zde nadále pokračoval ve výtržnostech, kdy kolem sebe plival a slovně vulgárními výrazy napadal nejen policisty, ale i lékařský personál. Zakročujícím policistům vyhrožoval fyzickou újmou. Svého agresivního jednání zanechal až po umístění do policejní cely.

Kriminalisté 32letému cizinci z Polska sdělili podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a násilí proti úřední osobě. V případě prokázání viny mu tak hrozí trest odnětí svobody až na čtyři roky.

nprap. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy