Loket: V rámci natáčení filmu Tankisté dojde ve městě k několika omezením

Filmová produkce žádá obyvatele dotčených lokalit o pochopení a toleranci při natáčení.

dezinfekce

V souvislosti s natáčením filmu Tankisté v Lokti dojde k následujícím omezením:

  • 15.5. (pondělí) bude z důvodu natáčení uzavřeno celé náměstí T. G. Masaryka a část pěší zóny. Dopravní obsluze, návštěvám u lékařů, IZS bude průjezd umožněn mezi natáčením ostrých záběrů.

  • 14.5. a 16.5. bude filmaři zabrán prostor na náměstí T.G. Masaryka mezi kašnou a sloupem Nejsvětější Trojice

  • 11.-13.5. bude filmaři zabrán prostor na náměstí T.G.Masaryka od Cukrárny k radnici a před internátem SPŠ a bývalým Actusem.

  • 11.-13.5. bude filmaři zabrán prostor ulic Kostelní, Pivovarská, Zámecká a parkoviště pod hradem, kde bude probíhat večerní a noční natáčení.

Filmová produkce žádá obyvatele dotčených lokalit o pochopení a toleranci při natáčení a majitele vozidel zde parkujících o přeparkování mimo natáčecí prostor.

Rezidentům a držitelům parkovacích karet na náměstí bude toto omezení kompenzováno výraznou slevou při výměně karet letos v červnu a červenci.

12.5. (a možná 13.5.) ráno od 5:00 do 9:00 hodin bude regulována doprava na betonovém mostě z důvodu natáčení z dronu. Jedná se o několik zastavení dopravy zhruba na 10 min.

Odstavná parkovací plocha u benzínové pumpy bude ve dnech 11.-12.5. a 15.-16.5. zabrána zcela pro účely technického zázemí filmové produkce a 13.-14.5. z jedné poloviny.

Filmová produkce se zavázala splnit veškeré povinnosti a podmínky stanovené městem Loket a pro případ způsobení škod na majetku města byla na jeho účet složena kauce ve výši 200 tisíc Kč.

"Věříme, že natáčení v našem městě proběhne bez závažnějších problémů a děkujeme ještě jednou za pochopení," uvedl místostarosta Petr Zahradníček.

Zdroj: město Loket



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy