Loket: Dostal smyk. Čelně se střetl s protijedoucím vozidlem

V sobotu dne 23. června došlo krátce po devatenácté hodině v obci Údolí na silnici II. třídy č. 209 k dopravní nehodě mezi dvěma osobními vozidly.

dezinfekce

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že 19letý řidič jel s osobním vozidlem značky Toyota po komunikaci od Horního Slavkova na Loket a při projíždění zatáčky zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy svého vozidla zejména svým schopnostem, dopravně technickému stavu komunikace a povětrnostním podmínkám. S vozidlem dostal smyk, který se mu nepodařilo vyrovnat, přejel do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím vozidlem značky Kia, které řídil 40letý řidič. Nárazem bylo vozidlo Kia odraženo vpravo na ocelová svodidla.

Loketští policisté s oběma řidiči provedli dechové zkoušky na alkohol, které vyšly s negativním výsledkem. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidiče vozidla Kia a spolujezdce z vozidla Toyota. Oba byli vozidlem Zdravotnické záchranné služby převezeni do nemocnice v Sokolově. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku přesahující 400 tisíc korun. Dopravní nehoda je nadále v šetření dopravních policistů.

O této nehodě jsme vás krátce informovali zde.

nprap. Kateřina Krejčí

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy