Letos získal nejvyšší hasičské ocenění člen SDH Chodov

Tento rok se SDH Chodov dostalo velké cti, navrhnout jednoho ze členů Sboru dobrovolných hasičů Chodov, na nejvyšší ocenění u Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska. Tímto člověkem je Ing. Josef Hora, který je členem Sboru dobrovolných hasičů v Chodově již 52 let.

dezinfekce

Během svého působení v SDH Chodov prošel několika funkcemi, jako například předseda kontrolní a revizní komise, ale také vykonával funkci starosty SDH Chodov. Několik let se podílel na chodu okresního sdružení hasičů ČMS, kde zastával funkci člena výkonného výboru. Vždy napomáhal řešit všechny úkoly týkající se chodu SDH Chodov, a to jak po stránce finanční, tak i materiální. Za příkladnou a obětavou celoživotní práci v SDH Chodov a za práci ve funkci starosty města a krajského zastupitele, kdy se významnou měrou aktivně zasloužil o rozvoj hasičů v Karlovarském kraji, byl při slavnostním setkání v sále zámku v Přibyslavi za přítomnosti rodiny a členů SDH Chodov, předán Ing. Josefu Horovi „Titul zasloužilý hasič.“

Všichni členové Sboru dobrovolných hasičů Chodov děkují Josefu Horovi za dosavadní práci a gratulují k získání nejvyššího vyznamenání u dobrovolného hasičstva.


Zdroj: SDH Chodov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 01.01.2020 17:00




0 +
 

Hlavní zprávy