Kraslice: Ve městě se hodovalo a bodovalo

Ve čtvrtek 17. května se utkalo šest odborných středních škol v soutěži Gastro Kraslice. Soutěžilo se v disciplínách grilování, stolování, točení piva a běh s pivem po městě. Zlaté medaile si odvezli studenti kynšperské odnože SŠŽ Sokolov.

dezinfekce

Akci plnou dobrého jídla a nálady uspořádala Střední škola živnostenská Sokolov, příspěvková organizace ve spolupráci s Městskou knihovnou Kraslice za podpory Města Kraslice. V hodnotící komisi zasedl starosta Kraslic Roman Kotilínek, starosta Sokolova Jan Picka a za něžné pohlaví vedoucí praktického výcviku Integrované střední školy Cheb Kateřina Krutinová, Jana Obstová z kraslické Městské knihovny a vedoucí kraslické školní jídelny Alice Bílská. Nejen oni, ale i ostatní návštěvníci měli možnost kochat se gastronomickým uměním žáků středních odborných škol.

Na každou disciplínu vyslala škola jednoho zástupce. Vedle kulturního domu se tak jejich přičiněním linula vůně grilovaných burgerů na všechny způsoby. I přes nervozitou třesoucí se ruce donesli porotcům vlastnoručně načepované pivo a nazdobili stoly v tématu jara a hudby.


Zdroj: město Sokolov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy