Kraslice: Řídil bos, navíc pod vlivem návykových látek a při parkování boural

Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění žádných osob. Celková škoda je předběžně vyčíslena na celkovou částku 43.000,- Kč.

dezinfekce

Policisté Dopravního inspektorátu – Sokolov šetří dopravní nehodu, ke které mělo dojít v Kraslicích na Sokolovsku. Dvaatřicetiletý muž měl řídit osobní vozidlo značky Škoda, se kterým při parkování poblíž Městského úřadu Kraslice způsobil dopravní nehodu tím, že narazil přední částí vozidla do gabionové zdi. Z místa dopravní nehody měl odjet pryč. Následně byl zjištěn hlídkou policistů z Obvodního oddělení Kraslice nedaleko místa nehody. Příčinou dopravní nehody by mohl být fakt, že řidič řídil bos a při parkování mu mohla sklouznout noha z brzdného pedálu.

Krasličtí policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, která vyšla s negativním výsledkem. Dále byl proveden orientační test na přítomnost návykových látek, který vyšel s pozitivním výsledkem. Muž se podrobil dalším vyšetřením.

Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění žádných osob. Celková škoda je předběžně vyčíslena na celkovou částku 43.000,- Kč.

Věc je dále šetřena Dopravním inspektorátem – Sokolov, který dne 28. června 2017 zahájil úkony trestního řízení pro podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

V případě, že muži bude sděleno podezření, hrozí mu trest odnětí svobody na šest měsíců až tři roky, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

prap. Bc. Daniel Dvořák
mjr. Mgr. Kateřina Böhmová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy