Královské Poříčí: S Partičkou dorazila na Statek Bernard veselá nálada

Již podruhé přijela na Statek Bernard populární Partička. Zábavná show pod širým nebem neměla chybu, a kdo se přišel podívat, rozhodně nelitoval. Skvělé improvizace a originální scénky - taková byla Partička na vzduchu.

dezinfekce

Další osvědčená stand up comedy se na Statku Bernard odehraje v pátek 20. července v rámci Na stojáka Tour 2018. Diváky přijede rozesmát Lukáš Pavlásek, Karel Hynek, Daniel Čech, Arnošt Frauenberg. Pohodový večírek pod širým nebem vypukne od 19 hodin.

Kdo nechce čekat až do července, může již v těchto dnech zavítat na Statek, kde je aktuálně k vidění výstava Jakuba Potěšila alias Bukaje pojmenovaná Pečené sny. Expozice bude přístupná až do 30. června. V létě pak výstavu obrazů vystřídají poutavé snímky pražského fotografa Pravoslava Flaka.

Další očekávanou akcí bude dvoudenní Festival řemesel, který se uskuteční již o tomto víkendu ve dnech 16. a 17. června. Stejně jako v minulých letech, tak i letos se do Královského Poříčí sjedou mistři řemesla z České republiky i Německa, aby široké veřejnosti předvedli své umění. Kromě toho historické nádvoří Statku ovládnou divadelníci, muzikanti, kejklíři a šermíři v dobových kostýmech.

Další očekávané akce na Statku Bernard v roce 2018:
14. července - Classic rallye
15. září - Poříčská pouť

28. září - Ukončení motorkářské sezóny
11. listopadu - Příjezd svatého Martina
2. a 16. prosince - Vánoční trhy

Zdroj: Milan Hloušek, ředitel Destinační agentury Poznej Sokolovsko

Poznámka: pokud máte rádi stand up vystoupení, mohla by se vám líbit show Lucie Macháčkové.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy