Královské Poříčí: Poškodil parovod. Z místa nehody ujel

Sokolovští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo dne 14. října 2017 kolem poledne v Královském Poříčí.

dezinfekce

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že nezjištěný řidič řídil nezjištěné vozidlo po ulici Luční a z nezjištěných příčin narazil nezjištěnou částí vozidla do potrubí parovodu. Nezjištěný řidič poté z místa dopravní nehody odjel, aniž by si splnil povinnosti účastníka po dopravní nehodě. Z tohoto důvodu u něj nelze vyloučit vliv alkoholu a stejně tak případnou technickou závadu na jeho vozidle. Zranění osob nebylo zjištěno. Vznikla hmotná škoda na potrubí dle majitele ve výši 250 tisíc korun.

Ze zajištěného kamerového záznamu bylo zjištěno, že se jedná o bílé nákladní vozidlo nezjištěné registrační značky a bez viditelných markantů (logo firmy). Na vozidle byl zelený kontejner a hydraulická ruka. 

Dopravní policisté žádají případné svědky, aby jakékoliv informace k nezjištěnému vozidlu a jeho řidiči, které pomohou při vyšetřování dopravní nehody, volali na bezplatnou telefonní linku 158.

nprap. Kateřina Krejčí

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy