Krajští kriminalisté si převzali případ vraždy

Kriminalisté z Odboru obecné kriminality v Karlových Varech si dnes v dopoledních hodinách od středočeských kriminalistů převzali případ vraždy 21letého muže, a to dle místní příslušnosti. Po provedené pitvě bylo zjištěno spáchání zvlášť závažného zločinu v Karlovarském kraji.

dezinfekce

Tělo jednadvacetiletého muže z Mladoboleslavska, který byl pohřešován od 23. ledna 2018, bylo v nočních hodinách na 25. ledna 2018 nalezeno v opuštěném objektu na Karlovarsku při provádění společných opatření středočeských a karlovarských policistů.

Provedená soudní pitva potvrdila násilnou smrt. Středočeští kriminalisté v návaznosti na tyto skutečnosti zahájili dne 25. ledna 2018 trestní stíhání šestačtyřicetiletého muže pro zločin vraždy za který mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 15 do 20 let, případně i  výjimečný trest. Kriminalisty byl podán podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby.

O pátrací akci v Karlovarském kraji po pohřešovaném muži jsme informovali zde.

Během dnešního dne bude soudce v Karlových Varech rozhodovat o uvalení vazby na obviněného muže.

Aktualizace:
Dnes v odpoledních hodinách soudce v Karlových Varech rozhodl o uvalení vazby na obviněného muže. Policisté jej následně eskortovali do vazební věznice.
 
nprap. Kateřina Krejčí



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy