Kraj zve na Svátek seniorů

V první říjnový den se po celém světě tradičně slaví Mezinárodní den seniorů. Karlovarský kraj při této příležitosti připravil na sobotu 29. září 2018 pro seniory z celého regionu zábavné odpoledne v Mariánských Lázních a v Chebu.

dezinfekce

Čekají na ně hudební a pěvecká vystoupení, káva zdarma i možnost zaregistrovat se a získat Senior Pas s nabídkou výhodných slev.

Oslavu pro seniory kraj chystá už druhým rokem.

„Chceme tak našim starším občanům poděkovat za všechno, co udělali pro své blízké, pro nás, společně se s nimi pobavit a užít si příjemné odpoledne. Loni jsme „Svátek seniorů“ uspořádali v Karlových Varech, letos všechny srdečně zveme do Mariánských Lázní a do Chebu,“ uvedl náměstek hejtmanky Petr Kubis.

„Svátek seniorů“ se bude konat v mariánskolázeňském hotelu Krakonoš od 13:00 do 15:00 hodin. Senioři se mohou těšit na vystoupení mažoretek „Kopretinky z jihu,“ na dětský folklorní soubor Rozmarýnek, představí se ale také Základní umělecká škola Fryderyka Chopina Mariánské Lázně.

V Chebu se oslavy uskuteční v Kulturním centru Svoboda od 16:00 do 18:00 hodin, chybět nebudou mažoretky, dětský soubor při ZUŠ Cheb, zazpívá také pěvecký soubor Špalíček Cheb.

Celým odpolednem v obou městech bude provázet populární moderátor, bavič a imitátor Vladimír Hron.

Vstup na obě akce je zdarma.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy