Kraj slavil úspěch na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu

V minulém týdnu proběhl na pražském výstavišti v Holešovicích mezinárodní veletrh cestovního ruchu Holiday World 2018.

dezinfekce

Na akci, která patří dlouhodobě mezi nejprestižnější události svého druhu u nás i ve střední Evropě, se představil rovněž Karlovarský kraj. Z veletrhu si pak jeho zástupci odvezli dvě významná ocenění. 

Návštěvníci veletrhu mohli prostřednictvím expozic téměř všech krajů procestovat celou naši zemi a získat zajímavé tipy na výlety a možnosti trávení volného času. Karlovarský kraj ve svém stánku nabízel informace o lázeňství, památkách a přírodě, o cyklostezkách i adrenalinových zážitcích. Nechyběla ani ochutnávka tradičního a velmi oblíbeného likéru Becherovky. Veletrh byl také přehlídkou a inspirací pro zahraniční cesty do zemí blízkých i vzdálených. Letošní partnerskou zemí se ve vztahu k oslavám vzniku samostatného Československa stalo sousední Slovensko.

V rámci doprovodného programu byly na akci slavnostně vyhlášeny výsledky 6. ročníku internetové ankety Kraj mého srdce. Jejím smyslem je podpořit domácí cestovní ruch a zjistit aktuální oblibu jednotlivých částí republiky u široké veřejnosti. Lidé mohli hlasovat v deseti kategoriích, přičemž absolutním vítězem kategorie „Lázně, lázeňství, wellness“ se stal Karlovarský kraj. Cenu převzala hejtmanka Jana Vildumetzová společně s uvolněným zastupitelem Vojtěchem Frantou. Karlovarský kraj zároveň získal ještě jedno ocenění, a sice zvláštní cenu poroty veletrhu za publikaci „Živý kraj“.

O konání tohoto veletrhu jsme vás informovali zde.

Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy