Kraj se prezentoval na veletrzích v Brně

Každoročně se výstavní haly BVV otevírají v lednu pro veletrhy cestovního ruchu GO a REGIONTOUR. Mezi vystavovateli nechyběl tradičně ani Karlovarský kraj. Destinační agentura představila návštěvníkům nabídku sportovních a volnočasových aktivit, lázeňských pobytů, kulturních akcí a tipů na výlety za historickými a přírodními památkami napříč celým regionem. Úspěch oslavily i Léčebné lázně Jáchymov, které získaly jednu z udělovaných cen.

dezinfekce

Na brněnské výstaviště letos dorazilo více než 30 tisíc návštěvníků. Karlovarský kraj se zúčastnil akce společně se Středočeským, Pardubickým a Královéhradeckým krajem pod záštitou Asociace krajů České republiky. Novinkou doprovodného programu pro veřejnost byly workshopy zaměřené na ultralight cestování, fotografování mobilem nebo digidetox na dovolené. Úspěšnou premiéru měl gastronomický festival GO to FoodPark, největší setkání svého druhu v Brně.

Nechybělo ani vyhlášení výsledků prestižní soutěže Velká cena cestovního ruchu. V kategorii Nejlepší lázeňský a wellness balíček zvítězily Léčebné lázně Jáchymov s produktem „Týden na horách na vlně UNESCO.“ Podle poroty kvalita tohoto balíčku výrazně vyčnívala nad ostatními přihlášenými, proto se rozhodla další ocenění v této kategorii neudělovat.

„Kombinace brandu UNESCO v rámci montánního regionu s relaxačními procedurami vytváří velmi zajímavý synergický efekt k oslovení klientely k wellnessovým pobytům a rozšíření produktového portfolia,“ zaznělo v hodnocení poroty.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy