Kraj se prezentoval na prestižním veletrhu v Tel Avivu

Krajská destinační agentura Živý kraj se zúčastnila mezinárodního veletrhu cestovního ruchu IMTM 2018 v izraelském Tel Avivu, kde úspěšně prezentovala náš region. Na akci, která probíhala ve dnech 6. až 7. února, zavítalo na 25 500 návštěvníků a představilo se zde 50 zemí z celého světa.

dezinfekce

Turisté z Izraele si Karlovarský kraj v posledních letech velmi oblíbili, což potvrzuje nejen vysoký zájem o charterové lety mezi Karlovými Vary a Tel Avivem, jež byly poprvé spuštěny v loňském roce, ale také nárůst počtu přijíždějících izraelských turistů.

„Mnozí z těch, kteří na veletrhu navštívili výstavní pult Karlovarského kraje, již v našem regionu v minulosti pobývali, a to zejména v rámci lázeňských pobytů. Skvělou zprávou je, že se k nám v budoucnu chystají rozhodně ještě vrátit a díky propagaci, kterou destinační agentura realizuje na území státu Izrael lze předpokládat, že počet izraelských turistů dále poroste,“ uvedl předseda destinační agentury Petr Židlický.

Největší zájem ze strany návštěvníků byl o tipy na volnočasové aktivity, kterými by si mohli zpestřit své lázeňské pobyty. Mezi nabízenými výletními místy byly například hrad Loket, hrad a zámek Bečov, klášter v Teplé, rozhledna Diana nebo volnočasový areál Klínovec. Prospektový servis dále využili zejména hoteliéři z Karlových Varů. První den veletrhu proběhla také prezentace pro novináře a odbornou veřejnost z řad touroperátorů a zástupců cestovních kanceláří, kde měli vystavovatelé z České republiky možnost představit to nejlepší ze své nabídky. Součástí programu byla rovněž tombola, do níž destinační agentura věnovala dárkové sety bylinného likéru Becherovka s porcelánovými kalíšky.

Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy