Kraj navýšil prostředky na údržbu a obnovu sportovních zařízení

Karlovarský kraj vyhlásí 26. března dotační program, v rámci kterého budou moci sportovní kluby a tělovýchovné jednoty z našeho regionu žádat o příspěvky na údržbu a obnovu sportovních zařízení.

dezinfekce

Oproti minulému roku došlo k navýšení finančních prostředků, žadatelé si mezi sebou rozdělí celkem 6 milionů korun. Žádosti budou přijímány v termínu od 1. do 30. dubna. 

„Žadatel může získat až 150 tisíc korun, ovšem nutná je jeho spoluúčast. Ze svého musí přidat 30 procent celkových nákladů projektu. Dotace lze využít na investiční i neinvestiční akce. Z přidělených prostředků lze hradit jak rekonstrukci stávajících sportovišť, tak i údržbu, opravu či pořízení technických prostředků, strojů a sportovních zařízení,“ uvedl radní pro oblast školství, mládeže a tělovýchovy Jaroslav Bradáč.

Důležitou novinkou pro zájemce o dotace je, že žádosti se podávají elektronicky, a to prostřednictvím webového portálu. Vytištěnou žádost poté musí žadatel doručit ve stanovené lhůtě na podatelnu Karlovarského kraje. Podrobná pravidla, včetně kontaktů na zaměstnance, kteří poskytují bližší informace k dotačnímu programu, najdete na internetových stránkách kraje - viz zde.

Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy