Kraj chystá exkluzivní předpremiéru filmu Diego Maradona

Diváci v kinech po celém regionu budou mít opět jedinečnou možnost shlédnout v rámci Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary exkluzivní předpremiéru vybraného filmu. Tentokrát se bude jednat o strhující snímek o jednom z nejslavnějších fotbalistů všech dob. Hit letošního festivalu v Cannes, který ukazuje Diega Maradonu tak, jak ho ještě nikdo nikdy neviděl, se bude promítat 2. července.

dezinfekce

„Festivalový film uvidí diváci v Chebu, Sokolově, Chodově, Ostrově, Mariánských Lázních a v Kyselce. Jedná se o snímek, jenž byl vytvořený z 500 hodin nikdy nezveřejněných záběrů, jak ze slavných zápasů v Neapoli, tak z Maradonova soukromí, které dlouho zůstávalo veřejnosti utajeno. Film nadchne nejenom fotbalové fanoušky, ale nabídne i strhující podívanou pro všechny ostatní,“ uvedla hejtmanka Karlovarského kraje Jana Mračková Vildumetzová.

Diváci v regionu budou prakticky první, kteří snímek od tvůrců Oscarových filmů uvidí. Ve zbytku republiky půjde do kin až 18. července. Za vstupenku zaplatí stejně jako v minulém roce festivalových 80 korun. Přesný začátek projekce bude upřesněn v programech jednotlivých kin.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy