Kouzelná školka slaví 20 let!

V rámci 20letého vysílání Kouzelné školky se v Karlovarském kraji uskuteční několik kulturních akcí s názvem - Michal na hraní a Michal je kvítko, tak si přijďte si dětmi hrát, bavit se a smát!

dezinfekce

První akce pro děti - Michal na hraní, je o tom, jak si hrát s Michalem podle návodu jako s opravdovou živou hračkou. Je to aktivní a legrační představení a bude se konat již 13.10.2019 v 10:30 až 11:30 hodin v KC Svoboda v Chebu. Odpoledne 13.10. od 15:00 hodin se pak  představení koná pro děti v KASS v Chodově.

Michal umí běhat, umí stát, umí mluvit i tancovat. Michal je první hračkou na světě, která si může vybrat, kdo si s ní bude hrát! Nebudeš to právě ty? Michal naučí děti pořádku ve svých hračkách. Bez dětí to ale nejde a tak jsou od začátku až do konce aktivně zapojeny do magické hry s rekvizitami vyrobenými nejen ze samolepicí pásky. Aby si Michal mohl s dětmi hrát, ještě než vyrazí na hřiště musí se převléknout do tepláků a trička, ani to u Michala ale není jen tak! Když to všechno s pomocí dětí zvládne, začne hraní, vrtění a řádění!

Další akcí v rámci oslav Kouzelné školky a jejího výročí v našem regionu bude vystoupení Michal je kvítko! v neděli 10. 11. 2019 od 10:30 hodin v Kině Alfa v Sokolově a odpoledne 10.11. od 15:00 hodin v Lidovém domě v Karlových Varech. 

Michal, bez ohledu na počasí i roční období dokáže, že během představení rozkvete celé jeviště. Mění nejen scénu, ale i sám sebe. Roztančí sál v různých rytmech třeba letní plážové Samby, tančit tak budou nejen děti, ale i obrovské květiny. A to ještě nevíte, co se děje za plotem v Michalově zahrádce! Kopretina zpívá, kaktus do všeho mluví, konev má rýmu a umělá kytka z toho má dokonce legraci! Tak se přijďte bavit s Michalem!

Dětské pořady Michala Nesvadby si za dobu svého uvádění získaly velké množství nadšených a pravidelných diváků.

Více informací k uvedeným akcím naleznete na stránkách www.kouzelnaskolka.com či na facebookových stránkách - KC Svoboda Cheb, Kulturní a společenské středisko Chodov,  Lidový dům KV, Kino Alfa Sokolov.



Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy