Karlovy Vary: Zítřejší farmářské trhy budou s ochutnávkou rybích specialit

Pátek 15. září 2017 bude v Karlových Varech opět ve znamení farmářských trhů. Pořádá je městská společnost KV City Centrum a uskuteční se opět na prostranství před Tržnicí ve Varšavské ulici. Prodej bude zahájen v 9 hodin a potrvá do vyprodání zásob.

dezinfekce

Milovníci ryb se mohou těšit na ochutnávku rybích specialit a názorné ukázky zpracování sladkovodních ryb. Ochutnávkové porce budou ze pstruha a kapra. V nabídce budou také nové pochoutky, které vznikají v našem kraji, např. pekařské a cukrářské výrobky, olej ze semen ostropestřce, chmelonáda, bio děpoltovické máslo, jogurty, mrkvový dort aj. Výrobci získali ocenění v soutěži „Dobrota Karlovarského kraje“ a jejich produkty budou k ochutnávce i prodeji.

Protože stále probíhá sklizeň brambor a česneku (česnek na sadbu), budou mít zákazníci možnost nakoupit zásoby u několika ověřených českých pěstitelů. V nabídce budou i brambory na uskladnění. Návštěvníci na svých obvyklých místech najdou i prodejce s bylinkami, houbami, mléčnými výrobky, uzeninami, knedlíky, kořením, medem, sadbou, sezónní zeleninou a ovocem, květinami, ovocnými a okrasnými keři, bulharskými specialitami, sirupy, pečivem atd.


Zdroj: Helena Kyselá, tisková mluvčí Magistrátu města Karlovy Vary


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy