Karlovy Vary: Zaparkoval ve vjezdu k místnímu policejnímu oddělení

Drzost některých řidičů je občas šokující. O tom se přesvědčili i policisté z Obvodního oddělení v Karlových Varech – město.

dezinfekce

V pondělí dne 15. dubna 2019 řídil 35letý muž osobní vozidlo značky Kia v Karlových Varech po ulici Vítězná. Řidič se svojí spolucestující si nejspíš potřebovali něco zařídit, a tak vozidlo zaparkovali ve vjezdu k místnímu policejnímu oddělení, kde je zákaz vjezdu. Když se vrátili zpátky a chtěli z místa odjet, byli zastaveni policejní hlídkou. Policisté po řidiči požadovali doklady potřebné k provozu a řízení vozidla, které jim předložil, kromě řidičského průkazu. Tvrdil, že ho zapomněl doma. Policisté při kontrole řidiče zjistili, že mu byl rozsudkem Okresního soudu v Karlových Varech uložen zákaz řízení všech motorových vozidel až do března roku 2021. Dále na vozidle zjistili technickou závadu spočívající v prasklém čelním skle. Poté s ním provedli orientační dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla negativně, stejně jako test na drogy. Řidič nedávno řídil pod vlivem alkoholu, a to do konce i po tom, co byl zastaven policisty více v článku zde.

Policisté řidiči zakázali další jízdu a předvedli ho na policejní služebnu k provedení dalších úkonů. Zde mu sdělili podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. V případě prokázání viny mu tak hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

nprap. Bc. Zuzana Týřová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy