Karlovy Vary: Večer města bude u Mlýnské kolonády (TV Západ)

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary s pořadovým číslem 54 proběhne letos od 28. června do 6. července. Součástí této největší přehlídky v republice bývá i večer města Karlovy Vary.

dezinfekce

Ten letošní se přesune z letního kina do centra a nejspíše bude spojený i s večerem Karlovarského kraje.

„Když jsme měli v minulém týdnu jednání s panem Bartoškou, s prezidentem Mezinárodního filmového festivalu, tak jsme se domluvili na tom, že bychom jednak požádali festival, zda by v průběhu září nebo října nemohl některé zajímavé snímky přivézt sem do Karlových Varů, abychom udělali víkend filmu v lázeňském hotelu Thermal. Ale je to pouze v oblasti projednávání, nepadly tam žádné konkrétní věci. Pak jsme se domlouvali na tom, že bychom zkusili uspořádat společný večer kraje a města Karlových Varů. Uvidíme, zda se toto podaří. Co se týká konání a místa večera města, tak zvažujeme Mlýnskou kolonádu. Tak uvidíme, jednak s ohledem na počet lidí, jednak s ohledem na to, že tam chystáme velký koncert s KSO a Miroslava Žbirky, jak se nám toto podaří prosadit,“ uvedla po jednání primátorka Karlových Varů Andrea Pfeffer Ferklová. 

Rada města Karlovy Vary také navrhla správní radě Nadace FILM – FESTIVAL KARLOVY VARY změny ve správní i dozorčí radě. Připravuje se také setkání s veřejností v letním kině. Zde chce občanům i novinářům ukázat stav areálu a vysvětlit tak důvody přesunu jednak večera města, ale i projekce některých festivalových filmů. Setkání se uskuteční v úterý 26. března od 17 hodin.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy