Karlovy Vary: Včera do města přiletěli novou linkou z Moskvy první cestující

Včera přiletěli z Moskvy do Karlových Varů první cestující novou linkou jednoho z nejžádanějších ruských dopravců, nízkonákladové letecké společnosti "POBEDA". Krajské město se tak stalo první destinací této společnosti v České republice.

dezinfekce

Inaugurační let přivítala na karlovarském letišti vodní slavobrána, přítomni byli zástupci vedení Karlovarského kraje, města Karlovy Vary, ruského konzulátu, hotelů a cestovních kanceláří. Do krajského města přicestovalo více než 180 cestujících, kteří převzali drobné dárky.

„Velmi mě těší, že se podařilo díky letecké společnosti POBEDA opět oživit nabídku leteckých linek karlovarského letiště a věřím, že si cestující tuto možnost navštívit nejen Karlovy Vary, ale i ostatní krásná lázeňská města a další místa v regionu, nenechají ujít. Letos chceme také navázat na úspěch sezónních letů do Taškentu a Tel Avivu. Přeji všem cestujícím, aby se jim u nás líbilo," uvedl náměstek hejtmanky Martin Hurajčík.

Linka bude létat dvakrát týdně moderními letadly Boeing 737-800. Minimální tarif 499 rublů zahrnuje i veškeré letištní poplatky.

O tom, že ruská společnost POBEDA začala prodávat letenky mezi Moskvou a Karlovými Vary jsme vás informovali zde.


Zdroj: facebookové stránky Karlovarského kraje

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy