Karlovy Vary: Upozornění na omezení provozu na Chebském mostě

Pozor na omezení provozu na Chebském mostě, kde bude probíhat další fáze diagnostické prohlídky. Ve dnech 28. až 30. listopadu zde budou prováděny sondy a vrty do komunikace a chodníkové části. Dále pozor také na omezení ve Vřídelní ulici v souvislosti s konáním vánočních trhů.

dezinfekce

Od 28.11. do 30.11.2019 vždy v čase od 7.00 do 17.00 hod. bude částečné uzavřen Chebský most v Karlových Varech. Uzavírka v délce 75 m se týká  jízdního pruhu ve směru od ulice Sokolovská  k ulici Západní.  Provoz po dobu uzavírky bude řízen kyvadlově příslušníky PČR. V předmětném úseku bude úplně uzavřen chodník ve směru od Rybář do centra města). Chodci budou dopravním značením převedeni na protější chodník. Důvodem uzavírky je provádění diagnostiky Chebského mostu.

Dne 25.11.2019 a 27.12.2019 v čase od 10.00 h do 18.00 hod. bude úplně uzavřen provoz na místní komunikaci Vřídelní a části místní  komunikace I. P. Pavlova (úsek od budovy Baťa k Lázeňskému mostu). Důvodem uzavírky je umístění jeřábu na místní komunikaci Vřídelní k zajištění konání vánočních trhů na Mlýnské kolonádě. 


Zdroj: Helena Kyselá, tisková mluvčí Magistrátu města Karlovy Vary

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy