Karlovy Vary Region Card šetří Váš čas i peníze

Karlovarský kraj - kraj, který si Vás podmaní nejen neopakovatelnou lázeňskou atmosférou, ale také cennými historickými památkami, turistickými zajímavostmi či jedinečností svých přírodních krás.

dezinfekce

Prostřednictvím Karlovy Vary Region Card máte při svém pobytu možnost výhodně navštívit, zažít a užít vše podstatné a důležité, co vám Karlovarský kraj nabízí.

60 památek a dalších možností
Využijte volných vstupů nebo slev do více než 60 památek a dalších návštěvních míst. Po dobu své platnosti slouží Karlovy Vary Region Card také jako bezplatná jízdenka veřejné dopravy v Karlových Varech a v Mariánských Lázních.

Jako součást karty obdržíte zdarma tištěný průvodce s mapami, který vás provede Karlovarským krajem a podrobně seznámí s jednotlivými návštěvními místy.

Navštivte
Projděte se tedy Karlovými Vary, Mariánskými Lázněmi i ostatními městy, jak v pověstném lázeňském trojúhelníku, tak i mimo něj, navštivte muzea, galerie, koncerty či divadelní představení, nechte na sebe působit ducha historických sídel, protáhněte své tělo při sportovních aktivitách či procházkou lázeňskými lesy, pronikněte do tajů tradiční výroby světoznámých produktů, ochutnejte místní speciality.

Zkrátka, poznejte díky Karlovy Vary Region Card jedinečnost celého Karlovarského kraje, kvůli které se k nám jistě budete rádi vracet.

Více na stránkách zde.


Zdroj: Živý kraj

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy