Karlovy Vary: Příští pátek se koná již čtvrtý den otevřených dveří 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy

Den otevřených dveří bude zaměřený především na informování o možnosti studia oboru Fyioterapie v Karlových Varech od akademického roku 2018/2019. Tento den výjimečný tím, že se koná právě před termínem pro podávání přihlášek na vysokou školu.

dezinfekce

„V dopolední části se opět zaměříme na studenty vyšších a maturitních ročníků středních škol, kteří projevili o tyto informace organizovaný zájem. Samozřejmě, informace rádi sdělíme i zájemcům z řad široké veřejnosti v odpoledním bloku, a to nejen informace o studiu,“ upřesňuje koordinátor Jan Klíma.

Od 12 hodin totiž začínají přednášky volně přístupné pro veřejnost. Mohou být zajímavé určitě nejen pro studenty či případně jejich rodiče, kteří se mohou dozvědět například podrobnosti o možnostech studia i o možnosti přípravy na něj - doplňkových přípravných kurzech pro přijímací řízení. Kurzy se budou konat od března do května každou sobotu dopoledne, kromě velikonoční Bílé soboty. 

Na své si během pátečního odpoledne ale mohou přijít i ti, kdo se chtějí dozvědět něco o prevenci bolestí pohybového aparátu nebo kdo chtějí absolvovat tzv. „školu zad“.

Na závěr zazní nejen shrnutí, ale i to, „co v přednáškách nebylo“ a dojde i na malé překvapení. 

Zdroj: Jan Kopál, tiskový mluvčí Magistrátu města Karlovy Vary

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy