Karlovy Vary: Policie opět pátrá po pohřešované 15leté dívce

Karlovarští kriminalisté pátrají po pohřešované 15leté dívce z Karlových Varů. Po dívce pátrá její matka, která jí viděla naposledy 31. 12. 2018.

dezinfekce

Dívka byla již v minulosti pohřešována, naposledy před dvěma týdny, kdy byla vypátrána se svým přítelem ve Švýcarsku (o tomto pátrání jsme vás informovali zde). Z tohoto důvodu je možné, že je se svým 19letým přítelem i nyní. Ten nosí krátké blond až nazrzlé vlasy. 

Další informace k pohřešované dívce naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Pohřešovaná dívka je asi 162 – 165 cm vysoké hubené postavy, má zelené oči a hnědé dlouhé vlasy. Naposledy měla na sobě černé kalhoty, černý kožíškový kabátek, černé boty do půli lýtek a černou zimní čepici, jenž má na boku tři zlaté kroužky. U sebe by měla mít dívka osobní doklady a různé osobní věci jako např. žehličku na vlasy, sluneční brýle aj.

V případě jakýchkoliv informací k pohřešované dívce volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 02.01.2019 11:50




0 +
 

Hlavní zprávy