Karlovy Vary: Pokusili se odcizit osobní vozidlo

Podezřelí se uvedeného jednání dopustili i přesto, že byli v posledních třech letech za stejnou trestnou činnost odsouzeni a potrestáni soudem. V případě prokázání viny jim tak hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

dezinfekce

Policisté z Obvodního oddělení v Karlových Varech – město sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže vloupáním 29leté ženě a 38letému muži, kteří se měli jednání dopustit formou spolupachatelství.

Nejprve společně v neděli 23. 7. 2017 v ranních hodinách v Karlových Varech na parkovišti vnikli za použití násilí do zde zaparkovaného vozidla, které se nejprve pokusili odcizit, což jsem jim nepodařilo. Z vozidla tak následně odcizili autorádio a další auto-příslušenství. Svým jednáním poškodili majitelce spínací skříňku a mechanismus volantu.

Dalšího společného jednání se měli dopustit během víkendu ode dne 22. – 24. 7. 2017. V tuto dobu měli vniknout do domu v Karlových Varech, kde odcizili několik párů obuvi.

Oba podezřelí se uvedeného jednání dopustili i přesto, že byli v posledních třech letech za stejnou trestnou činnost odsouzeni a potrestáni soudem. V případě prokázání viny jim tak hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

nprap. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy