Karlovy Vary: Pokus vraždy. Starší muž utrpěl vážná zranění

V pátek dne 25. října 2019 ve večerních hodinách došlo v Karlových Varech v části Drahovice v ulici Vítězná k násilnému trestnému činu. Mělo zde dojít k incidentu mezi dvěma muži, kdy sedmapadesátiletý muž utrpěl vážná zranění, se kterými byl Zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocnice. V současné době se případem kriminalisté usilovně zabývají.

dezinfekce

Na základě zjištěných skutečností kriminalisté z odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu.

Vzhledem k počáteční fázi prověřování nemůže policie k případu v současné době poskytnout bližší informace.

Aktualizace 26. 10. 2019 - na základě rozsáhlého šetření a pátrání po pachateli zadrželi kriminalisté dnes v dopoledních hodinách 44letého muže, který je podezřelý ze spáchání tohoto násilného trestného činu !

Aktualizace 27. 10. 2019 - kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyřiačtyřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu. Státnímu zástupci podali podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Na rozhodnutí soudu si počká obviněný muž v policejní cele. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na 18 let.
Zdroj: Policie ČR

mjr. Bc. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy