Karlovy Vary: Páteční festivalové tipy

Od 14.00 uvede ve Velkém sále hotelu Thermal scenárista, režisér a producent Barry Levinson kultovní snímek Rain Man. Drama Nepřátelé zasazené na Divoký západ představí od 17.00 taktéž ve Velkém sále herec Rory Cochrane a producent John Lesher.

dezinfekce

Program Českého domu dnes nabídne od 15.00 debatu s generálním ředitelem ČT Petrem Dvořákem a prezidentem MFF KV Jiřím Bartoškou, na kterou naváže diskuse o činnosti KVIFF Distribution s uměleckým ředitelem festivalu Karlem Ochem a distributorem Ivem Andrlem. Divákům se poté přijde představit delegace dánského thrilleru Tísňové volání. Během dne proběhnou na Divadelním náměstí také besedy k českým snímkům Rédl a Zlatý podraz.

Od 22.30 se bude v Letním kině promítat hudební snímek Léto režiséra Kirilla Serebrennikova. Film o mladém zpěvákovi, který se postupně stává legendou ruské rockové scény, byl dokončen bez účasti režiséra, který je již rok držen v domácím vězení.

Hudební program klubu Kaiser 53 se dnes ponese ve znamení tanečních beatů. Od 20.00 zazní pecky z dob dávno minulých, ale i absolutní hity současných tanečních hitparád. Vstupné 200 Kč.

Kompletní přehled doprovodných akcí najdete zde.


Zdroj: kviff

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
06.07.2018 09:00




0 +
 

Hlavní zprávy